Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
Henkilökuntaedut ovat työnantajan työntekijöilleen tai eläkkeellä oleville entisille työntekijöilleen järjestä...

27.12.2022

Henkilökuntaedut ovat työnantajan työntekijöilleen tai eläkkeellä oleville entisille työntekijöilleen järjestämiä etuja, jotka annetaan työ- tai virkasuhteen perusteella, mutta jotka eivät ole korvausta tehdystä työstä. ⁠ ⁠ 👉🏼Henkilökuntaetu on eri asia kuin luontoisetu. ⁠ ⁠ Työntekijöiden saamat henkilökuntaedut voivat olla joko verollisia tai verovapaita. ⁠ 👉🏼Verollisia ovat tyypilliset luontoisedut kuten lounasetu, puhelinetu tai autoetu. ⁠ 👉🏼Verovapaat edut on määritelty yksityiskohtaisesti tuloverolaissa. Esimerkiksi tavanomaiset ja kohtuulliset henkilökunta-alennukset työnantajan tuottamista tai kaupan pitämistä tavaroista tai palveluksista ovat verovapaita, jos ne ovat kollektiivisesti koko henkilökunnan käytettävissä.⁠ ⁠ Tavallisin henkilökuntaetu on yritykselle pakollinen: laki määrää järjestämään henkilökunnalle työterveyshuollon.🧑🏽‍⚕️ ⁠ ⁠ Uudenlaiset henkilökuntaedut voivat tuottaa enemmän harmia kuin iloa, jos ei selvitetä etukäteen onko kyseessä verovapaa vai veronalainen etu. ⁠ ⁠ #tilintakojat #tilitoimisto #tietoatakojilta #oulu #henkilökunta
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ