Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
BLOGGAAJAN JA TUBETTAJAN ANSIOT 📹💰🖥 Bloggaajien ja tubettajien verotuksesta lisää meidän omassa blogissa, linkki bio...

24.03.2021

BLOGGAAJAN JA TUBETTAJAN ANSIOT 📹💰🖥 Bloggaajien ja tubettajien verotuksesta lisää meidän omassa blogissa, linkki biossa!☝️ Bloggaajan ja tubettajan veronalaisia tuloja ovat rahana saatujen palkkioiden lisäksi esimerkiksi tavarana, palveluna tai lahjakorttina saadut palkkiot. 🤸 Rahanarvoinen etu voi olla myös alennus jonkin tuotteen hinnasta. Joskus esimerkiksi tubettajat saavat palkkioksi vain esittelemiään tuotteita, mutta yhä useammalle mainossopimuksista maksetaan selvää rahaa. 💸 Verohallinnon kannanoton mukaan bloggaajan saamat tavanomaiset mainoslahjat eivät ole veronalaista tuloa, muut saadut tavarat ja edut ovat.✅ Tavanomaisia mainoslahjoja ovat esimerkiksi arvoltaan vähäiset tuotteet ja tuotenäytteet, joissa on yrityksen logo ja joita tyypillisesti jaetaan asiakkaille tai muille sidosryhmille mainostarkoituksessa, ja joita ei voi helposti muuttaa rahaksi. ☺️ PS. Tilin Takojat ovat myös tehneet vlogeja, vielä niistä ei ole meille tullut tuloja XD #bloggaaminen #lahjakortti #bloggaajanpalkkio #verotus #veroasiat #tilintakojat #oulu #tilitoimisto #tietoatakojilta #vlog #youtube #tubetus
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ