Blogi

TILIN TAKOJIEN JOUKKOON TARVITAAN UUSI POSSU!

18.10.2020

Tervehdys,

Koetko nykyisessä työssäsi, että toiminta on liian jäykkää, et ehdi palvelemaan asiakkaita kuten haluaisit, pomo on ihan perseestä tai sinusta koitetaan tehdä mekaanista toimistorottaa. Ajatteletko aina aamuisin kun pitää mennä töihin, että pääsisi jo pois tästä maanpäällisestä helvetistä? 

Hyvä meille! 

Meidän sisäpiirivitsiksi on jo muodostunut, että firmaa johdetaan kiinalaisten horoskooppien mukaan ja kerätään hyvää karmaa, ja sillä tiellä jatketaan. 

Palvelumme lähtökohtana on, että asiakas saa meiltä loistavaa palvelua ja panostamme asiakkaidemme neuvontaan ja auttamiseen. 

Me uskomme myös, että parhaan avun asiakas saa kirjanpitäjältä, jolla riittää asiakkaan palvelemiseen energiaa ja aikaa. Meillä kirjanpitäjät eivät tee ylitöitä ja pyrimme siihen, että meillä on aina reserviä, jotta voimme jatkossakin palvella laadukkaasti asiakkaita. 

Pomo on myös ihan ok. Rima on helppo ylittää, jos aikaisempi työpaikka on ollut täyspaska.

Täällä emme halua mekaanista toimistorottaa, vaikka Rotan vuosi onkin. Sinulla täytyy olla hyvä huumorintaju tai huono kuulo, koska toimistomme arkipäiväinen läpänheitto, on hyvin kyseenalaista.

Ja toki kirjanpitäjältä myös vaaditaan ammattitaitoa, että voi tätäkin avointa työpaikkailmoitusta ottaa edes jollakin tasolla vakavasti: 

Etsimme siis meidän joukkoomme sopivaa kirjanpitäjää, jolla olisi kokemusta kirjanpidon ja palkanlaskennan alalta. Ohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi, kuten Fivaldi, Netvisor ja Procountor.

Laitathan hakemuksen ja cv:n hon.vu@tilintakojat.fi osoitteeseen palkkatoiveineen!

ps. meidän toimisto sijaitsee Siljonkatu 73, 90120 Oulu, se toimisto jossa heiluttaa monta Lucky Cattia.

Article image
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ