Blogi

Säästä vakuutuksissa

23.01.2019

SÄÄSTÄ VAKUUTUKSISSA

 

Tilin takojat Oy esittelee luotettavan vakuutusmeklarifirman Brokerlink Oy:n. Vakuutusmeklari käsite on Suomessa aika tuntematon. Mutta tässä bloggauksessa saat vastauksen siihen ja mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Paljonko vakuutushinnoissa voi olla ilmaa?
  • Mitä hyötyä vakuutusmeklarin käytöstä on? ja mitä se maksaa?
  • Brokerlink Oy esittely

 

MIKÄ ON VAKUUTUSMEKLARI?

Vakuutusmeklarin ja vakuutusyhtiön riippuvuussuhde on kielletty laissa. Vakuutusmeklari ei saa mitään palkkioita tai etuuksia vakuutusyhtiöltä. Vakuutusmeklari hankkii mahdollisimman hyvän edun asiakkailleen, eli yrittäjille. Vakuutusmeklari kilpailuttaa ja hallinnoi yritysten vakuutuksia. Vakuutusmeklari voi käyttää asiakkaasta ja asiakkaan toiveista riippuen muitakin kuin vain Suomalaisia vakuutusyhtiöitä kilpailutuksessa.

PALJONKO VAKUUTUSHINNOISSA ON ILMAA?

Paljonko vakuutushinnoissa voi olla ilmaa? Jopa 50 %. Suurimmat säästöt mitä Brokerlink Oy on asiakkailleen saanut kilpailutuksella, on 50 %. Vain noin 10 % yrityksistä ei saa kilpailutuksella säästöä.

MIKSI YRITTÄJÄN KANNATTAA KILPAILUTTAA VAKUUTUKSET MEKLARIN KAUTTA EIKÄ ITSE? JA MITÄ MEKLARIN KÄYTTÖ MAKSAA?

Vakuutusmeklari saa yhdellä allekirjoitetulla valtakirjalla yrityksen vakuutus-, vahinko- ja maksutiedot. Niiden analyysillä muodostuu oikea vakuutusturva, josta tehdään tarjouspyyntö joka lähetetään vakuutusyhtiöiden meklaritiskiin. Yrittäjä säästää aikaa, sillä yrittäjän aikaa uhrautuu koko prosessiin noin 30 – 60 minuuttia. Vakuutusmeklari käyttää yhteen kilpailutukseen aikaa kymmeniä tunteja. Brokerlink Oy:n palvelu ei maksa mitään jos ei mitään säästöä saada. Mikäli saadaan, kilpailutus maksaa 50% ensimmäisen vuoden säästöstä.

BROKERLINK OY

Brokerlin Oy on 5 hengen vakuutusmeklariyritys joka kilpailuttaa ja hoitaa asiakkaidensa vakuutusasioita. Yritys toimii koko Suomessa. Yrityksen vanhin työntekijä on 70 vuotias ja firmassa on yhtä monta vuotta yhteenlaskettua vakuutusalan osaamista.

Tilin Takojat Oy suosittelee Brokerlinkiä.

ps. Mervi on vienyt meidän possulähettilään Thaimaaseen seikkailemaan, käykää instagramissa&facebookissa katsomassa minkälainen maailmanmatkaaja tämä sinivalkoinen possu oikein on :D

Article image
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ