Blogi

ETSIMME JOUKKOOMME UUTTA POSSUA!

25.03.2021

Tervehdys sinä hieman sekaisin oleva kirjanpitäjä 😊

Tuntuuko sinusta, että:

et sovi porukkaan, haluaisit tehdä asiat toisin, haluaisit tehdä ne oikeasti hyvin, haluaisit joustavuutta ja haluaisit mennä iloisena töihin? 😵

Oikein bueno,

Yritän mahdollisimman erikoisesti kuvailla, mitä etsimme:

positiivisuutta 👉 tämä ei tarkoita mtn perus positiivisuutta, vaan sitä helvetin sairasta positiivisuutta, että oikein ärsyttää että joku on noin positiivinen.

huumorintajua 👉🏻 tämä työ on itsessään joskus sitä itseään, tarvitaan tuon aiemmin mainitun lisäksi sairasta huumoria. Tai huonoa kuuloa. Saat valita itse. Meidän toimistolla ei nimittäin ala-arvoiselta huumorilta vältytä. Yrittäjällä on toki myös tosi huono kuulo. Menee hyvät vitsit hukkaan joskus.

lehmänhermoja 👉🏼meidän yhtä työntekijää on joskus kuvailtu sanoilla: sinäkin helvetin rauhanenkeli! Jos koet että olet myös tuollainen helvetin rauhanenkeli, mucho bueno 👼

rakastat tätä työtä 👉🏽 jos siis rakastat tätä työtä, voin jo todeta että olet helvetin outo, ja sovit oikein mainiosti meidän porukkaan.

vähän kokemusta tai koulutusta 👉🏾 että meidän ei tarvitsisi ihan nollasta aloittaa, ja että oikeasti myös osaisit arvostaa tätä työpaikkaa ja työ-yhteisöä.

 

Nyt katsotaan mitä Härän vuosi tuo tullessaan 🐮 tuo kyllä taitaa olla lehmä emoji, mutta ajaa saman asian 🐂

laitathan hakemuksen hon.vu@tilintakojat.fi

Article image
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ