Tilin Takojat

Olemme yrittäjien puolella ja mukana menestyksessä alusta alkaen.

Henkilökohtaisempi lähestymistapa mahdollistaa sen, että osaamme auttaa paremmin. Palvelun laatu on toimintamme perusta.

Palvelemme kaikenkokoisia ja eritaustaisia yrityksiä. Meille ei ole väliä oletko pieni, suuri, ulkomaalaistaustainen tai jonkin tietyn toimialan yritys. Jos olet yrittäjä, olet menestyjä - ja tervetullut meille.

Ota yhteyttä Ota yhteyttä Tutustu palveluihimme
ARVONLISÄVERO Se ihana arvonlisävero 🤸🏼♂️ ALV on otettu Suomessa käyttöön 1994 seuraavan vuoden alusta alkaneen EU-...

01.09.2021

ARVONLISÄVERO Se ihana arvonlisävero 🤸🏼‍♂️ ALV on otettu Suomessa käyttöön 1994 seuraavan vuoden alusta alkaneen EU-jäsenyyden vuoksi, jolloin se korvasi liikevaihtoveron, jota ei ollut palveluissa 🌎 Arvonlisävero on kulutusvero, jolla kerätään varoja valtiolle 🎋 On olemassa kuukausittaisia, neljännes-vuosittaisia ja vuosittaisia ALV-ilmoittajia. Pääsääntönä on että ALV:n eräpäivä on 12.päivä 🤑 ALV-kantoja on Suomessa seuraavanlaisia: 0% - jäsenlehtien ja mainosten veroton myynti yleishyödyllisille yhteisölle tai vienti EU-alueen ulkopuolelle ⚡️ 10% - kirjat, lääkkeet, elokuvanäytökset, majoituspalvelut, henkilökuljetukset yms 🚵🏼‍♂️ 14% - elintarvikkeet, rehut ja ravintola- ja ateriapalvelut 💋 24% - useimpien tavaroiden ja palveluiden verokanta + alkoholit 🥳 #alv #arvonlisävero #arvonlisäverotus #verokanta #tilintakojat #tietoatakojilta #tilitoimisto #kirjanpito
< takaisin
OTA YHTEYTTÄ